Uitleg

1. Actie bedenken
Je kunt op duizend-en-één manieren in actie komen voor de moeders en kinderen van Orange Babies. Bijvoorbeeld door cupcakes te bakken en te verkopen, of meedoen aan de jaarlijkse fietstour langs de projecten. Wil je een sportevenement (wedstrijd) organiseren, of bij een feestje/jubileum geen cadeautjes vragen maar een donatie aan Orange Babies, dan kan dat natuurlijk ook!   

Kortom, wij zijn met elke actie blij en op die manier kunnen we de moeders en kinderen in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika steunen. 

Op dit speciale Orange Babies actieplatform kun je meteen je eigen pagina aanmaken om jouw actie bij je familie/vrienden/etc. te promoten en geld in te zamelen! 

2. Maak een actiepagina
- Ga naar actie aanmaken en registreer je actie, e-mailadres en wachtwoord.
- Vervolgens kun je aan de slag met het invullen van gegevens. 
- Wanneer je je actiepagina af hebt, kun je deze gemakkelijk via de social media buttons delen zodat je familie/vrienden/collega’s/buren etc. op de hoogte zijn van jouw doel.

Tevens is er de mogelijkheid om een blog bij te houden, zodat je jouw supporters op de hoogte brengt van trainingsschema’s, succesritten, culinaire hoogstandjes of leuke actiefoto’s. 

3. Sponsorgeld 
Wanneer je pagina af is, kun je aan de slag om sponsorgeld op te halen!
Communiceer de link van jouw actiepagina zoveel mogelijk, bijvoorbeeld in de handtekening van je e-mail, via je LinkedIn-pagina, aan je sportgenoten of in een mailing. 
Heel veel succes met je actie!
 
Wil je meer tips en trics om veel sponsorgeld op te halen of heb je andere vragen?
Neem dan contact met ons op via online@orangebabies.com of 020-4222073.
Wij helpen jou graag om je actie tot een succes te maken!