Esther van den Boogaard

Evenement: Grand Tour 2018
78 personen hebben gedoneerd
€7.130,00 van de €3.250,00
24 dagen tot einddatum (25 Oktober 2018)
7.130,00
-3.880,00

Mijn actie!

Beste vrienden en relaties,

Graag wil ik jullie aandacht vragen voor mijn project Orange Babies Zuid Afrika.

‘Orange Babies droomt van een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar kinderen, die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een gelijke kans krijgen’.
In 2013 ontmoette ik voor het eerst Orange Babies. Ik ging meefietsen met de Tour in Namibie! In 2016 ben ik weer meegegaan, dit keer naar Zambia om ook hier de projecten van Orange Babies te bezoeken. De heuvels, warmte en zand trotserend haalde we elke keer weer het eindpunt! De projecten die we bezochten raakte mij diep.

We fietsen om babies te redden in Afrika, want met iedere 100 euro wordt een baby gezond op de wereld gezet. In Zuid-Afrika is het hiv/aids probleem enorm, dat weet je al. Maar wat je misschien nog niet weet is dat we het nu echt kunnen stoppen! Door zwangere vrouwen met hiv/aids de juiste behandeling te geven raken de babies niet besmet. Orange Babies zet zich al 20 jaar in om de hiv-overdracht van moeder op kind te stoppen. En met succes! In delen van Afrika, heeft Orange Babies het aantal kinderen dat met hiv ter wereld komt, weten terug te dringen van 30% naar 2%. Dit is een geweldig resultaat dat we graag met jou willen voortzetten; aldus Orange Babies.

Het mooie bedrag wat wij hebben gesponsord aan Orange Babies tijdens voorgaande touren, resulteerde in het voortzetten van prachtige projecten in Zambia, Namibië en Zuid Afrika. Nu krijg ik de kans om nog meer projecten te bezoeken in Zuid Afrika, en eindelijk het project wat ik al 4 jaar steun te zien in Kaapstad.

Van 25 oktober tot 5 november 2018 stap ik opnieuw op de fiets om deel te nemen de Orange Babies Tour Zuid Afrika. Middels mijn fietsen wil ik meer aandacht richten op Orange Babies! Daarom zou ik willen vragen of ik op je kan rekenen als sponsor. Elke €10 is welkom!! Ik hoop natuurlijk dat je een baby a €100 sponsor!

Alvast bedankt!!

Orange groet,
Esther van den Boogaard

Reacties

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.