Hans en Irene

Evenement: Grand Tour 2018
37 personen hebben gedoneerd
€62.100,00 van de €8.000,00
88 dagen tot einddatum (25 Oktober 2018)
62.100,00
-54.100,00

Mijn actie!

Onze Actie!

Na prachtige voorgaande reizen stappen wij in oktober opnieuw op de fiets voor de Tour South Africa – Grand Edition. Ook dit jaar zijn wij weer druk bezig met de organisatie van deze fantastische reis door de indrukwekkende en ongerepte natuur van Zuid-Afrika. Naast dagelijks een flinke afstand (40 tot 80 kilometer) afleggen, brengen we een bezoek aan Johannesburg, Kaapstad en Limpopo. Gedurende de tour zullen wij worden meegenomen naar de armste communities in deze gebieden waar Orange Babies actief is, en hier zelf ook onze handen uit de mouwen steken!

Dit jaar zamelen wij ook geld in door middel van onze eigen actie, ‘Family for Family’. Met deze actie verkopen wij banken aan bedrijven en particulieren. Met het geld dat deze banken opleveren kunnen wij kinderen en moeders binnen de projecten van Orange Babies ondersteunen en een eerlijke kans geven op een gezond leven! Nadat wij samen met de moeders en kinderen van de community iedere verkochte bank volledig beschildert hebben zullen deze geschonken worden aan community members.

Naast de opbrengsten van de Family for Family actie en onze ‘sportieve’ inzet, vragen wij wederom jullie hulp! Met jullie hulp kunnen wij samen met Orange Babies o.a. voorkomen dat zwangere moeders het hiv- virus overdragen op hun baby. Met iedere 100 euro die wij inzamelen, kan er een baby hiv vrij de wereld in gebracht worden.
Probeer samen met ons zoveel mogelijk babies een gezonde start te geven!

Alvast bedankt!!

Reacties

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.