Marnix Kleinsman

158 personen hebben gedoneerd
€4.261,50 van de €3.000,00
81 dagen tot einddatum (01 November 2018)
4.261,50
-1.261,50

Mijn actie!

Lieve vrienden, familie en kennissen,

Eind oktober is een moment waar ik al een hele lange tijd naar uitkijk. Dit jaar is het door mijn hockeyprogramma eindelijk mogelijk om me in te zetten voor Orange Babies in Afrika. Binnen mijn familie ben ik namelijk de enige die nog niet heeft mee mogen maken hoe het is om in je in te zetten voor Orange Babies. Het doel van Orange Babies in Afrika is het bieden van goede hulp door middel van behandelingen aan hiv-geïnfecteerde zwangere vrouwen zodat kan worden voorkomen dat het virus wordt overgedragen aan hun kinderen.

Mijn ouders, broer en zus hebben door de fietstour of vrijwilligerswerk voor Orange Babies al mee mogen maken hoe bijzonder het is om je in te zetten voor deze HIV besmette kindjes en moeders in Afrika. Ik heb de laatste jaren binnen de familie ervaren hoe hun harten zijn veroverd door Orange Babies en langzaam oranje zijn geworden. Ook ik wil dit heel graag meemaken en ervaren hoe het is om je in te zetten in Afrika voor dit bijzondere goede doel. Daarom zal ik er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen om zo meer HIV vrije babys op op de wereld te brengen.

Met elke opgehaalde €100,- kan er een behandeling toegepast worden bij een geïnfecteerde moeder. Door deze behandeling kan zij haar baby HIV-vrij op de wereld brengen.

Naast de verschillende activiteiten die ik ga ondernemen hoop ik door middel van donaties een ook een mooi bedrag op te halen. De meeste mensen weten door mijn hockeyachtergrond dat ik er alles aan zal doen om op sportief gebied zo veel mogelijk kilometers te fietsen elke dag.
Naast het meewerken en bezoeken van de projecten zal er op sportief gebied dus ook een uitdaging liggen, namelijk elke dag 75 kilometer fietsen. Gedurende deze dagen 8-daagse fietstour kamperen we onderweg en fietsen we dus elke dag een flink stuk en bezoeken we de projecten van Orange Babies.

Orange Babies kan met:
€10,00 één kind twee weken lang twee maaltijden per dag geven
€100,00 een hiv vrij leven bieden aan een baby

Ik zou het geweldig vinden als ik door middel van jou donatie meer kinderen een hiv vrije toekomst kan bieden in Afrika.

Elke donatie is meer dan welkom!

Alvast super bedankt,

Marnix

Reacties

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.