71 personen hebben gedoneerd
€2.678,33 van de €2.500,00
86 dagen tot einddatum (27 Oktober 2018)
2.678,33
-178,33

Mijn actie!

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Een goed doel, iedereen heeft er waarschijnlijk wel eens over nagedacht, draagt er aan bij of zet zich er zelfs voor in. De afgelopen twee jaar, heb ik als vrijwilliger van het Surfproject, zelf mogen ervaren dat het geven van je tijd en aandacht het fundament kan zijn voor unieke verbindingen en dat zoiets relatiefs kleins van grote waarde kan zijn, voor anderen evenals voor het inzicht van ons allen. Met die ervaring op zak, de aansprekende doelen van Orange Babies en door het aanstekelijke enthousiasme van een collega, was het al snel duidelijk dat ik mee zou doen aan de 8-daagse fietstour voor Orange Babies in Zuid-Afrika aanstaande oktober.

Wat doet Orange Babies?
HIV is in Afrika nog steeds een enorm groot probleem. Orange Babies initieert en steunt in Namibië, Zambia en Zuid Afrika projecten voor zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden. Door te voorkomen dat een zwangere vrouw het hiv-virus doorgeeft aan haar baby en door het helpen van mensen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids, zet Orange Babies zich in voor een hiv en aids vrije wereld.

Wat houdt Tour South Africa Millenial Edition in?
Dit is een actieve mountainbike tour waarbij we niet alleen zullen fietsen langs projecten van Orange Babies, maar er ook daadwerkelijk helpen met de dagelijkse behoeftes en betrokken zijn met de moeders en kinderen. Acht dagen lang gaan we op pad, per dag zo’n 40-80 km fietsend, van project naar project.

Wat kun jij doen?
Naast de tijd, aandacht en inzet van de deelnemers is jouw bijdrage uiteraard het (financiële) steuntje in de rug, want met donaties kunnen we nog meer projecten ondersteunen en kinderen helpen!

Orange Babies kan met:
• €10,- één kind twee weken lang twee maaltijden per dag geven
• €100,- een hiv vrij leven bieden aan een baby

Wil jij mij sponsoren en zo bijdragen aan een hiv en aids vrije wereld? Ieder bedrag is welkom! Dan duik ik nog even de Rocycle studio in om te zorgen dat ik genoeg meters in de benen heb. Alvast dank voor alle support!

Liefs Eefje

Reacties

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.