Nanette van Geloven

Evenement: Grand Tour 2018
66 personen hebben gedoneerd
€3.960,00 van de €3.250,00
88 dagen tot einddatum (25 Oktober 2018)
3.960,00
-710,00

Mijn actie!

Nanette fiets voor Orange Babies,

Het doel van Orange Babies is hulp bieden aan hiv-geïnfecteerde zwangere vrouwen en voorkomen dat zij het virus doorgeven aan hun baby’s. Daarnaast zorgen ze voor kwetsbare kinderen die slachtoffer zijn geworden van de epidemie, zelf hiv-besmet zijn of ouders zijn verloren aan het virus. Orange Babies doet dit onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.
Ze hebben projecten in Namibie, Zambie en Zuid-Africa.

Toen ik vorig jaar via een heel goede vriendin uit Nederland in Johannesburg een van de projecten van Orange Babies (Mount Olive) bezocht was ik meteen onder de indruk: de passie en liefde en het enthousiasme waarmee vrijwilligers dit project dragen en voor de kinderen zorgen is indrukwekkend en heel hard nodig!

Ik werk zelf in de gezondheidszorg en realiseer me hoe goed we het hier in Nederland hebben; we hebben de beste zorg die je je maar kan wensen. Dagelijks maken we ons hier druk over hele kleine zaken terwijl de problemen in andere landen zo veel groter zijn en onoplosbaar lijken. Daarom ga ik al 10 jaar als vrijwilliger naar Ghana om mensen met een liesbreuk te helpen.
Nu ik de mooie projecten van Orange Babies gezien heb wil ik ook daar mijn handen uit de mouwen voor steken op een aantal locaties in Kaapstad en Johannesburg en fietsen van project tot project met het doel om geld in te zamelen.

Bij deze Tour komen 3 passies van mij tezamen: (gezondheids)zorg voor mensen, reizen in Afrika en fietsen… ik hoop dat jullie mij helpen om mijn doel te bereiken: de reis betaal ik uiteraard zelf, maar zou het fantastisch vinden als jullie me willen sponseren om Orange Babies te helpen hun goede werk voort te zetten!

Elke bijdrage is welkom!
Orange Babies kan met € 100,00 een hiv vrij leven bieden aan een baby.

Reacties

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.