willy kiefte

Evenement: Grand Tour 2018
33 personen hebben gedoneerd
€5.170,00 van de €3.250,00
93 dagen tot einddatum (20 Oktober 2018)
5.170,00
-1.920,00

Mijn actie!

Tijdens een kerkdienst vertelde een meisje dat ze met de organisatie Youth for Christ kinderen mocht begeleiden en helpen in Afrika. Ik was daardoor geraakt, dat je een verschil kan maken in iemands leven. En dat wil ik ook, iets kunnen betekenen voor iemand anders en mijn handen uitsteken waar nodig is.

Een aantal jaar geleden mocht ik al kennis maken met Orange Babies, dankzij John Kattenberg, die zijn liefde en passie voor dit mooie doel overbrengt op zijn cursisten van zijn Visagie-opleiding, waaronder ik.

Het doel van Orange Babies is hulp bieden aan hiv-geïnfecteerde zwangere vrouwen en voorkomen dat zij het virus doorgeven aan hun baby’s. En daarnaast zorgen ze voor kwetsbare kinderen die slachtoffer zijn geworden van de epidemie, zelf hiv-besmet zijn of ouders zijn verloren aan het virus.

Zelf als moeder van 3 kinderen wil ik mij graag voor dit doel inzetten. Hiervoor ga ik een 10-daagse off-road fietstocht doen door Zuid-Afrika en bezoeken we de verschillende projecten van Orange Babies, waar we met eigen ogen kunnen zien dat onze hulp echt verschil maakt en waar we ook onze handen uit de mouwen mogen steken.

Ik heb er enorm veel vertrouwen en zin in en hoop dan ook dat veel mensen dit doel willen steunen. Elk bedrag wordt enorm gewaardeerd, klein of groot, want met € 100,- is er al een baby gered. En voor € 10,- kan er al een kind een week lang gevoed worden.

En zeg nou zelf: elke baby verdient een onbezorgde start!!

Reacties

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.