Charlotte Wisse

Eigen actie
63 personen hebben gedoneerd
€3.460,00 van de €3.500,00
290 dagen tot einddatum (28 Februari 2018)
3.460,00
40,00

Mijn actie!

Lieve vrienden en familie,

Ruim een maand lang zullen wij de projecten van Orange Babies in Namibië bezoeken. Wij willen deze fantastische projecten niet alleen bezoeken, maar ook daadwerkelijk iets bijdragen. Dit kunnen wij niet alleen en hebben daarom jullie hulp nodig!

Wij zamelen geld in om de kinderen daar een waanzinnige tijd te bezorgen. Denk hierbij aan leuke uitjes met de kinderen als het bouwen van een nieuwe schommel tot aan benodigdheden voor de scholen. Dit alles om deze kinderen een steuntje in de rug te kunnen geven. Wij zullen tijdens onze reis een blog bijhouden en jullie op de hoogte houden van onze avonturen. Natuurlijk zullen we jullie ook laten weten waar wij het geld aan besteden! Het zou te gek zijn als jullie een bijdrage willen doneren en ons blijven volgen tijdens deze reis. Namens ons en de kinderen van Orange Babies alvast enorm bedankt! Wij kunnen niet wachten om vrijdag te vertrekken.

Veel liefs,

Renee Schmittmann en Charlotte Wisse

mijn motivatie!

Lieve allemaal,

Het is onze lang gekoesterde droom om samen de bijzondere projecten van Orange Babies te mogen bezoeken. Wij hebben hier al zo vaak samen over gesproken en nu eindelijk stappen we vrijdag het vliegtuig in om met onze eigen ogen de projecten te mogen bekijken. Wij hebben enorm veel zin om de kinderen daar een fijne tijd te bezorgen en echt iets bij te dragen!

Orange Babies Bekijk de Orange Babies projecten op de website »

Reacties

Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.