Jan Flipsen

Evenement: Grand Tour 2018
65 persons have donated
€4.275,00 of the €3.250,00
21 days until end date (31 December 2018)
4.275,00
-1.025,00

My event!

Beste vrienden, kennissen en gewaardeerde relaties,

Graag vraag ik je aandacht voor het volgende. Onlangs heb ik besloten om mijn hobby fietsen te combineren met de steun aan een mooi en bijzonder goed doel via de Stichting Orange Babies. Eind van deze maand ga ik dan ook meedoen met de Grand Tour in Zuid Afrika voor Orange Babies.

Orange Babies zet zich in voor een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar kinderen, die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden, een gelijke kans krijgen. In tegenstelling tot de westerse wereld waar hiv gelukkig een behandelbare ziekte is geworden, is het in Afrika door gebrek aan voorlichting, kennis én geld nog steeds een dodelijke ziekte waar volwassenen en kinderen nog steeds aan overlijden.

Orange Babies heeft op verschillende plaatsen in Zuid Afrika, Namibië en Zambia een interventieprogramma opgezet, om te voorkomen dat de gezonde baby’s besmet worden met hiv door hun eigen moeder. Dit kan bijvoorbeeld voor € 100,-, daarvoor is het mogelijk een baby een hiv vrij leven te bieden! Maar voor € 25,- kan een kind al een kwartaal naar school en voor € 1.000,- kunnen maar liefst 50 kinderen een hele maand voorzien worden van 2 maaltijden per dag.

Per mountainbike gaan we eind oktober de projecten van Orange Babies in Zuid Afrika bezoeken. 10 Dagen, 80 km per dag fietsen van project naar project.

Naast onze eigen bijdrage aan de projecten willen we zoveel als mogelijk donaties bij elkaar fietsen en inzamelen voor de hiv-besmette moeders en baby’s. Zo gaan we met het fietsen niet alleen aandacht geven aan de projecten maar helpen we Orange Babies ook nog eens verder met een mooi bedrag. De reis en het verblijf worden uiteraard door mijzelf bekostigd.

Ik ben je oprecht dankbaar als je mij via een donatie wilt sponsoren en daarmee dit prachtig doel direct ondersteunt. Fijn wanneer jouw hart ook een beetje oranje gaat kleuren door jouw steun via mij! Doneren kan via de link op deze actiepagina.

Sponsorbijdrage zijn fiscaal aftrekbaar, bij deelname kan ik (eventueel achteraf) een nota voor de belastingaangifte sturen.

Bij voorbaat hartelijk dank !

Jan Flipsen

Reactions

Accept the cookies to show this content.