Cor de Jonge

Evenement: Grand Tour 2018
230 persons have donated
€7.001,00 of the €6.500,00
52 days until end date (30 November 2018)
7.001,00
-501,00

My event!

Vijf jaar geleden stond mijn wereld volledig op zijn kop toen ik te horen kreeg dat ik HIV positief was. Het virus had op dat moment mijn immuunsysteem al bijna totaal vernietigd. Gelukkig woon ik in de westerse wereld en kon ik geholpen worden, met behulp van een adequate behandeling. Mijn immuunsysteem werkt nu weer veel beter en ik ben fit.
Maar nog belangrijker is dat het virus volledig onderdrukt wordt door het slikken van de medicatie. Het is zoals ze aangeven "undetectable" en niet meer overdraagbaar.
Voor nog heel veel mensen over de gehele wereld is dat helaas anders.

Graag draag ik daarom mijn steentje bij om geld in te zamelen voor Orange Babies.
Orange Babies begeleidt HIV positieve zwangere vrouwen om kinderen HIV vrij ter wereld te brengen en vangt in verschillende landen, zoals Z-Afrika, kansarme HIV positieve weeskinderen op, biedt ze hulp en medicatie.
Al heel veel kinderen zijn hiermee geholpen, maar er zijn er altijd nog honderden die hulp heel hard nodig hebben.

In oktober ga ik daarom deelnemen aan een sponsor fietstocht - de Tour South Africa Grand Edition - die door Orange Babies georganiseerd wordt in Z-Afrika.

Wil jij mij ook sponsoren met een tientje? Meer mag natuurlijk ook......

Alvast enorm bedankt, Cor

En, naast mij sponsoren is er ook de mogelijkheid om bij mij een Personal Training sessie of massage af te nemen, waarvan het bedrag ook volledig ten goede zal komen aan Orange Babies.
Laat maar weten, dan neem ik contact me je op!

Reactions

Accept the cookies to show this content.